Utvärdering Börjes cup!

Tävlingsbana: Väldigt bra storlek! Trevligt med vita staket runt om!

Hinderpark: Samma hinder som förut, trevliga och lite annorlunda med svambob hinder, med patrick på! Nej plus till hindrena! dock kunde dom torkat av dom mellan klasserna…
Underlag: Nej underlaget var verkligen en katastrof! Vatten överallt och det kunde inte ta vägen någonstans.. Så otroligt stort minus till det!!

Framridningen: Fanns i ridhus även på äng! I ridhuset var det inte många var själv där hela tiden riktigt skönt!

Framhoppningen: Bra enkel framhoppning dock en stor ler pöl! Men med insläpp och allt funkade det bra, hade papperslappar så man fick ha lite koll själv när man skulle gå in vilket fungerar bra för mig!

Parkering: Brevid banan typ, fungerade jätte bra även i år!

Läktare: Finns ingen utan står lite plast stolar här och var, problemet med det är ju att då får man staketet framför ögonen när man sitter ner.

Cafeteria: Finns en cafeteria uppe med dagens och liknande för helt okej priser! Sedan finns det grill ute med hamburgare och pommes och dyl! Även våfflor och sådant fanns!

Övrigt: Bra fina tävlingar, dock lite amatörigt anordnat finns saker som skulle kunna förbättras vilket skulle gjort det till en fantastisk tävlingsplats men det är en trevligt ställe!

  1. Leave a comment

Leave a comment